terug naar alle blogberichten

Waarom je je energiecontract best laat analyseren door Gaele

29/04/2024
Gaele - Iedereen de  juiste energiedeal

Wist je dat 80% van de Belgen (bijna) nooit verandert van energieleverancier? En dus mogelijk te veel betaalt voor hun energie? Veranderen van energieleverancier blijft natuurlijk een sprong in het onbekende. Hoeveel zal ik besparen? Welk contract sluit ik dan best af? Ben ik beter af met een vast of variabel contract?

 Niet eenvoudig allemaal, maar er is een makkelijke oplossing. Doe beroep op Gaele die alles regelt voor jou. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

 

Wat doet Gaele?

Gaele gidst je naar het juiste energiecontract op maat. Je hoeft daar niets voor te doen, ze ontzorgen je van A tot Z en de service is 100% gratis. Gaele  is een tussenpersoon die onafhankelijk van eender welke energieleverancier handelt. Een energiemakelaar geeft dus onafhankelijk advies over wat voor jou het juiste energiecontract is, op basis van jouw energieprofiel. Zij beheren je energie, van A tot Z, zodat jij voor altijd zeker bent van een correct energietarief. Op jouw maat.

 

Lig nooit meer wakker van je energie, dankzij Gaele

De energiemarkt zit zeer complex in elkaar. Daar is een logische reden voor, de energieleveranciers willen dat je hun nieuwe contractvoorstellen aanvaardt, zonder daar kritisch naar te kijken. Ze hopen dat je het opgeeft zodra je de tariefformules tracht te ontcijferen. Zo zal je altijd stilzwijgend verlengd worden zodat je uiteindelijk te veel betaalt voor je energie. Dat is jammer, want het kan zoveel makkelijker.

Wist je dat er maar liefst 150 verschillende energietarieven bestaan? Met zo’n overdaad ontbreekt het veel Belgen de expertise, zin en tijd om deze energietarieven correct te analyseren en zo het voordeligste aanbod te kiezen. Ook vergelijkingswebsites en groepsaankopen bieden vaker niet dan wel de meest voordelige keuze.

Verspil zelf geen tijd meer aan het uitpluizen en vergelijken van energietarieven, laat dat aan Gaele over. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij de kleine lettertjes van elk energiecontract en weten zij perfect welk energietarief voor welk energieprofiel geschikt is. Zo ben je voor altijd zeker van het juiste energietarief, zonder daar iets voor te doen.

 

Altijd zeker van het juiste energietarief, met Gaele

Het is cruciaal dat je je energiecontract op het juiste moment afsluit. Dat is nu juist waar Gaele goed in is. We bezorgen je de beste voorwaarden, rekening houdend met jouw energiebehoefte. Daarbij analyseren we grondig je energieprofiel, waarna we onderhandelen met de energieleveranciers om voor jou de beste deal in de wacht te slepen.

Gaele neemt dus je energie van A tot Z over zodat jij tijd, zorgen en geld bespaart. Elk jaar word je energiecontract geanalyseerd en, als het beter kan, geoptimaliseerd. Zo ben je voor altijd zeker van het juiste energietarief en krijg je nooit meer te maken met stilzwijgende verlengingen.

 

Energie wordt kinderspel, met Gaele

De energiemarkt is veel complexer dan de meeste mensen verwachten. Het juiste moment kiezen om een energiecontract af te sluiten vergt veel kennis van de nationale en internationale energiemarkt en zelfs de wereldeconomie. Het is voor de meeste mensen vrijwel onmogelijk om al deze factoren in overweging te nemen en de juiste keuze te maken.

Met Gaele wordt energie kinderspel, wij nemen alles van A tot Z over. Je ontvangt een scherp energievoorstel in je mailbox dat je kan aanvaarden of weigeren. Die keuze ligt volledig bij jou.

We adviseren ook met de aankoop of huur van zonnepanelen en het daaraan gekoppelde injectiecontract. Want ook zonnepanelen kunnen je extra doen besparen op je energietarief.

 

Het juiste energiecontract gratis en voor niks

Gaele neemt je energiecontract van je over, zodat jij voor altijd zeker bent van het juiste tarief. Onmiddellijk na je registratie bij Gaele ontvang je een scherp energietarief waardoor je onmiddellijk begint te besparen. Je tarief wordt bovendien jaarlijks geanalyseerd en geoptimaliseerd.

 

Registreer je vandaag nog, hun service is helemaal gratis. Je hebt niets te verliezen.

Gaele - Iedereen de  juiste energiedeal

Ontdek Gaele

Contact

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)2 899 04 68

info@gaele.be

Gaele - Iedereen de  juiste energiedeal

Je energiemakelaar voor
KMO, industrie en overheid

Gaele - Iedereen de  juiste energiedeal

Duurzame energieoplossingen

Gaele - Iedereen de  juiste energiedeal

Ultrasnel elektrisch laden